UWV District Noord – Schrijfworkshop

Het UWV District Noord heeft ons benaderd om tijdens het Kennisfestival een workshop te geven. Een schrijfworkshop. Ook voor hun eigen mensen is dit van groot belang. Ook al verkoop je niet zozeer jouw werk of een product, hoe verkoop je als UWV nu een beslissing?

De opdracht: Jij brengt fietshelm de ‘Nutshell’ op de markt en schrijft daarvoor een verkooptekst die senioren moet bewegen tot het dragen van een fietshelm. Verplaats je in de doelgroep. Maak connectie met de emotie van de senior: maak hem blij, boos, verras ‘m of maak hem nieuwsgierig. En dit allemaal in 45 minuten!

Naast het geven van de workshop zelf waren ook de omstandigheden voor ons een leuke uitdaging. In de buitenlucht, zonder beamer of geluidsversterkers en naast ons een luidruchtige Haka workshop. Daarom hebben we een hand-out gemaakt met een omschrijving van de case en een heleboel schrijf-tips & tricks voor iedere deelnemer.

Ook geïnteresseerd in een workshop (online) copywriting, free publicity of arbeidsmarktcommunicatie? Neem contact met ons op!

 

Bekijk alle wapenfeiten