Health Hub Roden – Concept en webteksten

Een website die precies laat zien wat Health Hub Roden doet, dat was de uitdaging bij deze klus. Samen met een mooi team van diverse specialisten hebben we gewerkt aan een representatieve online presentatie van Health Hub Roden. En het resultaat mag er zijn, al zeggen we het zelf. Het Geheime Wapen heeft het tekstuele concept en de webteksten verzorgd. 

Om alle teksten te kunnen voorzien van een eenduidige lijn, zijn we eerst aan de slag gegaan met een concept:

Improving the quality of life.
Together.

Health Hub Roden is multifunctioneel. Het dient als kenniscentrum, als verbinding tussen studenten, docenten en de arbeidsmarkt. Alle werkzaamheden hebben uiteindelijk hetzelfde doel: de kwaliteit van leven verbeteren dankzij innovaties, voor zowel jong als oud. Samen met anderen. In het concept wilden we dit verwerken. Het concept richt zich dus niet de bijzondere werkzaamheden, maar op het overkoepelende resultaat: improving the quality of life. Together. Dit hebben we verwerkt in de teksten.

De website is uiteindelijk het resultaat van een fijne samenwerking tussen Health Hub Roden, Pixl (online marketing), Hoog Contrast / Gerben-Jelle Kazemier (UI en Design) en Alserda Media (Development).

Bekijk de website.

Bekijk alle wapenfeiten